Izvor:
06.12.2019 u 02:03
0

DA LI ĆE PASTI POMIRENJE: Đina i Đole u žestokoj svađi! Ljubomora je uzrok svega! (FOTO)

POTPUNO GA SAVLADALE EMOCIJE: Pavao tražio utehu kod Ornele! Evo kako je ona odreagovala! (FOTO)

Đorđe Tomić i njegova verenica Đina Marjanović žestoko su se posvađali tokom žurke u vili "Parovi". Evo kako je njihovu svađu shvatio Uroš Andrejić:

Da li je to zbog trudnoće, ne znam, ali ona njemu uvek nešto zamera. To je sada ludlo u šestom mesecu. Ona njemu zamera što gleda neke devojke, non stop ga prati pogledom. Ne znam koja je devojka u pitanju, ali ću saznati do kraja žurke – rekao je Uroš.

On je ispričao kako mu se Đole požalio na Đinino ponašanje. Uroš je pokušao da odbrani Đorđa jer nije on kriv što se devojke oblače provokativno. Kako on kaže, normalno je da čovek pogleda.

Nadamo se da će izgladiti njihov odnos. Videćemo šta će se sve izdešavati do kraja žurke.

POGODIO GA U ŽIVAC: Dušan Zdravković otpevao legendarne kafanske pesme! Žabac van sebe! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter