Izvor:
22.05.2017 u 22:25
0

DALILA OPET NAPALA DAVIDA: Pale teške reči među takmičarima! (foto)

Već neko vreme vlada napeta atmosfera u vili "Parova".

Naime, među takmičarima već nekoliko sati traje rasprava o muško-ženskim temama, odnostno koliko finansijska moć utiće na opstanak današnjih emotivnih veza.

Aleksandra Subotić jasno se izjasnila da zastupa stav današnjih sponozoruša, te da joj je sasvim prirodno da momak sa kojim je bude novčano situiran i sposoban.

David se donekle složio sa verenicom i rekao da je on sposoban, ali da nema novca na koji je ona navikla, akamoli da radi posao koji je radio njen otac, pored kojeg joj ništa nije nedostajalo.

U raspravu se umešala Dalila Mujić rekavši:

– Ja mislim da nije baš sve tako kao što ti tvrdiš, odnosno da si sve stekao sam. Milslim da nisi sve radio pošteno – rekla je učesnica i žestoko uvredila brata njenog sadašnjeg momka.

Da podsetimo, David je svojevremeno na "Poligrafu" govorio da je uporedo radio u kaficu i profesionalno trenirao fudbal. Pored toga, radio je u Americi, a trenutno drži giros na Veterniku.

Ostanite uz happytv.rs da saznate sve detalje iz rijalitija "Parovi".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter