Izvor:
19.01.2019 u 00:33
0

DINA I BAKI POD JORGAN PLANINOM: Da li će Bojana napokon poslati papire za RAZVOD? Zavladao MUK u vili! (foto)

Atraktivna takmilčarka Dina Galorini i i oženjeni denser, Baki B3, več mesecima privlače veliku pažnju javnosti.

Novinar "Espresa"; Filip Plavčić, želeo je da zna šta su takmičari radili pod ćebetom i da li to rade prijatelji, što tvrde da jesu:

– Mi bili pod ćebetom? Pokažite mi taj snimak. Možda je sekund bio u pitanju, nas dvoje smo samo prijatelji, Dina me ne privlači da bih sa njom imao s*ks. Kada sam ušao rijaliti dobro sam znao šta radim, pazim na svaki svoj korak – rekao je takmičar, a učesnica se složila da ne zna o čemu se radi.

Mnogi takmičari su izneli mišljenje da je Dinino i Bakijevo "prijateljstvo" isuviše posesivno da bi se tako nazvalo, te da sumnjaju da se među njima desio s*ks:

– Svakodnevno jedno drugome nešto nabijaju na nos, sigurna sam da su bili intimn – tvrdila je Jelena Ilić, a sa njom su se složili mnogi saigrači:

– Da sam Bakijeva žena odavno bih ga ostavila – bija je oštra Marijana Marković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter