Izvor:
15.02.2019 u 02:23
0

ĐINA SAMO ZA HAPPYTV.RS OTKRIVA: Šta ja kamen spoticanja u njenom i Aleksandrinom odnosu, kao i da li njena veza sa Đoletom ima budućnost!

Anđelina Marjanović odlučila je da u ekskluzivnom intervjuu samo za Happytv.rs odgovori na neka od pitanja koja su nas intrigirala već neko vreme.

Imali smo priliku da pratimo uključenje tvoje majke Nadice, koja je bila veoma jasna u tome da joj se ne dopada tvoj odnos sa Đoletom, tačnije njegovo ponašanje prema tebi. Šta misliš o tome? Da li ćeš moći da središ odnos sa majkom i da li misliš da će prihvatiti Đoleta kao tvog momka?

-Verujte da ni ja ne znam šta da mislim što se podrške moje majke tiče. Čas podržava, čas ne. I ja sam zbunjena, ali mogu da osetim da je trenutno ljuta na Đoleta, tj. na Đoletovo ponašanje prema meni. Kao i svaka majka odreagovala je zaštitnički, što mogu da razumem u neku ruku. Pričaćemo kad se vidimo, sigurna sam da ima dosta toga da mi kaže, kao i ja njoj. Ovo nije prvi da zameri nešto mom izabraniku, ali na kraju sve bude okej sasvim.

Tvoj i Aleksandrin sestrinski odnos se vrlo poremetio, što su i gledaoci primetili. Šta zameraš njoj? Da li je Đole zaslužan za vaše nesuglasice ili i napolju ne možete da pronađete zajednički jezik?

Nije se naš odnos poremetio, niti je Đole zaslužan za to što se dešava između nas dve. Samo je došlo do nekih nesuglasica do kojih dolazi i u spoljnom svetu.Zameram joj samo što na neke momente zaboravi šta znači sestra, pa ne razgovara sa mnom o stvarima o kojima bi trebalo, smeta mi što su joj svi drugi bolji prijatelji, a niko joj neće dati bolji savet od mene.

Da li sa Đoletom planiraš nešto ozbiljnije?

Đole i ja smo jedna duša a dva tela. Mnogo smo slični jedno drugom. Razmišljanja su nam u većini slučajeva identična, imamo isti temperament, karakter i stavove. Naravno, postoje stvari oko kojih se ne slažemo baš uvek. Razgovaraćemo o ozbiljnijim stvarima kada izađemo iz rijalitija, mislim da itekako možemo uspeti. Imamo dovoljno godina i on i ja da možemo da uspemo. Sve ove "svađice" su veliko ništa, smešne stvarčice i ne dozvoljavamo da nas to remeti. Svemu tome se posle zajedno smejemo, jer u spoljnom svetu sigurno ne bi došlo do toga. Razumevanje, tolerancija, kompromis i poštovanje su tajna uspeha svake veze.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter