Izvor:
23.02.2019 u 19:22
0

ĐOLE OSRAMOĆEN OD TAŠTE! NE PODNOSIM JE!: Posvađao se sa Đinom zbog njegove majke!

Đorđu Tomiću je sve prekipelo od besa kada je njegova buduća tašta Nadica Marjanović opet govorila o pokojnoj majci Dine Galorini.

Đole je zamerio svojoj devojci Đini njenu uzdržanost i neprotivljenje da "ućutka majku".

– Zašto se vraćate na isto i govorite isto. Prošli put kad je bio se nisam složio ni sada se ne slažem sa njenim mišljenjem. Trebala si joj reći daj bre ćuti , nemoj da se vraćaš na istu stvar. Meni je to odvratno, Dina to radi non stiop ali ona nema pravo da joj tako govori, Nadica je sada rijaliti igrač ne sme tako da joj odgovori. Ponovo to radi, ponovo mismeta i nervira me, ja ovo ne podnosim, Pronađi način da ovo sprečiš – rekao je Đole.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter