Izvor:
22.10.2018 u 18:50
0

ĐORĐE OSTAO ZABEZEKNUT: Reči Đoganijevog kuma su ga pogodile! Pogledajte zbog čega!

U emisiji ,,Upoznajte parove" u goste je došao kum Andrije Đoganija, koji je imao jasnu poruku za jednog od takmičara u rijalitiju ,,Parovi 7".

Međutim, to poznanstvo i kumstvo je stavljeno u drugi plan kada je prokomentarisao ponašanje Đorđa Tomića, koji je ostao zabezeknut na ove reči:

Kad vidim svu ovu omladinu u vili, meni je najinteresantniji Đole, iskren da budem, voleo bi i moj sin da bude kao on, sa takvim ponašanjem, stavom. Stvarno sve pohvale – izjavio je Bakijem kum.

Sa druge strane, Đole od šoka nije znao kako da prokomentaripe, ali kada je došao sebi, odgovorio je:

Hvala Vam puno, ne znam šta drugo da kažem

A potom ga je voditeljka Miomira upitala da li Aeksandra Karailjaz mora zda bude onda snajka, na šta je Boban odgovorio da je to nemoguće, s obzirom da Saška dolazi iz Zemuna, ali da bi bio presrećan kada bi to tako ispalo na kraju.

Da li se to nagoveštavaju neke promene u vili, ostaje nam da vidimo kroz koji dan.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter