Izvor:
11.10.2018 u 22:54
0

ĐORĐE TOMIĆ ISKRENO O RIJALITIJU : „UČEŠĆE U PAROVIMA MENJA ČOVEKA NA BOLJE“! (FOTO)

Tokom emisije "Roditeljski sastanak", Anđela Lakićević je objasnila razliku između produkcije "Parova" i bilo koje druge produkcije.

– Ono po čemu se mi razlikujemo od ostalih je upravo to, što težimo ka tome da se takmičari promene, da sve svoje mane svedu na minimum, iako bi za gledanost možda bilo bolje da se među učesnicima dešavaju veliki sukobi, mi nastojimo, da uvek sprečimo loše ponašanje i ponašanje koje bi naškodilo samoj televiziji, to ni jedna druga produkcija ne radi i po tome smo posebni – rekla je Anđela.

Učesnici su mahom delili mišljenje sa Anđelom, a Đorđe Tomić je želeo da podeli svoje iskustvo sa publikom.

– Tačno je sve što je Anđela rekla, kada sam ušao u vilu ponašao sam se agresivno kao što sam do tada radio i napolju, tukao se, ulazio u rasprave i bio konfliktan. Sada je moj prag tolerancije dosta veći, postao sam imun na razne priče i manje se nerviram, učestvovanje u "Parovima", difinitivno menja osobu na bolje, uči je kvalitetima i gradi te kao ličnost, ja sam zahvalan Happy televiziji – iskren je bio Tomić.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter