Izvor:
21.04.2019 u 11:19
0

DOŽIVELA JE NAJLEPŠE IZNENAĐENJE U ŽIVOTU: Dokaz da „Parovi“ POMERAJU SVE GRANICE GLEDANOSTI! (FOTO)

S obzirom na to da je zabavno-humoristički program "Parovi" prvi rijaliti koji je uneo novine, zanimljivosti i intrigantne teme, logično da on sve do danas pomera sve granice gledanosti u čitavoj zemlji i regionu.

Pošto je širok auditorijum upućen u svakojaka dešavanja iz najpoznatije vile na Balkanu, popularni rijaliti prati veliki deo nacije, što dokazuje jedna objava na društvenim mrežama.

Naime, naš šou program gledaju sve generacije, a oni najverniji fanovi su seniori, koji svaku situaciju u vili isprate srčano.

Nedavno je jedan unuk iznenadio svoju baku rođendanskom tortom, koja ju je totalno ostavila bez daha, ujedno i oduševila.

Mladić na rođendanskoj torti jasno prikazuje stanje svoje bake, koja je prikovana za ekran gledajući "Parove", a kada je ugledala svoj poklon bila je presrećna.

Nema sumnje da aktuelni takmičari raskošne vile svakodnevno uveseljavaju čitavu naciju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva, instagram (Printscreen)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter