Izvor: HappyBSC
07.08.2020 u 11:46
0

DRAMA U VILI! NJENE REČI BOLE: POTPUNO VAN SEBE! Svi su me ostavili i okrenli leđa

Jelena Golubović je otkrila da kako se gigantski rijaliti program bliži kraju, tako takmičari pokazuje svoje pravo lice. 

– Ljudi mi okreću leđa kako rijaliti odiče, jer svi žele da dođu do vrha i glavne nagrade. Ali to je neljudiski. Sramota – bila je besna Golubovićka i dodala da niko više ne brine za nju jer ih nije briga. 

Niski udarci nisu izostali pa je usledio niz komentara na koje Jelena iako iskusna rijaliti takmičarka nije ostala imuna. 

Sukobi su eskalirali zbog Jeleninog nezadovoljstva, a većina takmilčara je u glas pokušavala da je nadjača, ali ne tako uspešno. 

OVO MORATE ZNATI

UŽIVO! VUČIĆ: Imamo teškoće, ali ćemo proći bolje od ostalih! (VIDEO)

TUGA! SAHRANA UMESTO SVADBE: Medicinska sestra poginula u eksploziji, verenik neutešan!

KO JE NOVI (STARI) PREMIJER? Ana Brnabić: Podržavam protivkandidata za mandatara, ali Vučić će izabrati

PREDSEDNIK NAKON TELEFONSKOG RAZGOVORA DONEO ODLUKU: Šalje specijalnog izazslanika

PODRŠKA BEOGRADA BEJRUTU: Misli i molitve uz narod Libana

Ova takmičarka osme sezonezabavno-humorističkog programa nije se dala a kako j etvrdoglavost njena glavna karakteristika, ostala je sama da se svađa sa sobom i na taj način je rasprava završena. 

Da li je ovo kraj sukoba ili početak saznaćete ukoliko ostanete uz HappyBSC portal.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter