Izvor:
12.09.2018 u 20:56
0

DRAMA U VILI PAROVA: Izabela u suzama, ne može da podnese Slađin i Nikolin odnos!

Izabela je nakon izlaska iz Merlinove sobe kada je videla Nikolu i svoju majku zajedno šta pričaju u sobi briznula u plač.

Njoj je jako zasmetalo Slađino ponašanje sa njenim bivšim momkom Nikolom jer kako je rekla ne može više to da gleda.

Ona je jako burno reagovala kada je Slađa njena majka ušla u rijaliti kao učesnik ali joj sada veoma smeta njeno ponašanje sa učesnicima u vili a pogotovo sa Nikolom.

Nju pogađaju sve stvari koje se dešavaju u vili i kada neko komentariše njenu majku na neki nepristojan način.

Ja sam užasno reagovala kada je ona ušla. Prvo me je iznerviralo što je uopšte pričala sa njim, ovo sada što se dešava ona je nešto prokomentarisala za njega meni to smeta. Sto puta sam joj rekla nemoj ništa da komentarišeš nemoj zbog mene d aulaziš u sukob. Meni prosto sve ovo smeta jer ovo nije normalno. Ona je otišla tamo i sedi ko mentol. Meni je stalno opterećenje šta će da kaže gde je šta je, ona hoće sa svima da bude dobra da bude sa svima ok, ja to ne mogu da prihvatim i to je to. Ne želim da gledam stvari gde se ona sprda tamo sa njim u sobi.– rekla je Izabela

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter