Izvor:
11.04.2017 u 00:31
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS DADO OTKRIVA: Ima li šanse da oprosti Dalili! (foto)

Ljubavna priča između Dalile Mujić i Dada Solomuna obeležila je petu sezonu rijaliti programa "Parovi".

Do samog ulaska bivšeg Dalilnog dečka u rijaliti Mladena Vuletića, Dado i Dalila su gajili odnos pun ljubavi i podrške, sve do jednog trenutka.

Naime, nakon žurke i emisije "Poželi pesmu" Mladen i Dalila završili zejedno u istom krevetu, preko čega Solmun ne želi da pređe, te se javno odrekao svoje, već sada bivše devojke.

Eksluzivno za happytv.rs Damir Solomun otkriva ima li postoji šansa da se Dalila i on u budućnosti pomire:

– I dalje ostajem pri istoj odluci. Saznao sam da sam do sada bio na testu Dalile i njene majke, sada ja stavljam Dalilu na test. Njeno ponašanje prilikom Mladenovog ulaska i sve do danas je top, ali konkretno mislim na veče nakon žurke, ne verujem da bi ona meni oprostila da sam isto uradio.
Sačekaću da vidim kako će se pokazati tokom rijalitija. Ne nasedam na priče o zatvorenom prostoru i ja sam bio dole. I te kako možeš da biraš sa kim ćeš da razgovaraš i vrlo lako da izbegavaš neke ljude. Postoji šansa da se pomirimo, ali sada je na njoj da mi dokaže svoju ljubav.
Znači, nisam joj još uvek oprostio, ukoliko mi do kraja rijalitija dokaže da joj je stalo, u stanju sam da joj oprostim –
rekao je Dado u vrlo iskrenom razgovoru.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter