Izvor:
20.03.2017 u 02:30
0

HAOS U TOKU IZBACIVANJA: Ljuba Pantović se javila u program i najstrašnije izvređala Jelenu Krunić!

Svađa između Aleksadre Subotić, Dalile i Jelene Krunić eskalirala je večeras.

U vili "Parova" u toku je izbacivanje, i to je dodatno produbilo sukob ovih učesnica.

Jelena Krunić u jednom trenutku isprozivala je majku Subotićeve, Ljubu Pantović. A onda se u program javila Ljuba. Imala je poruku za svoju ćerku.

-Aleksandra nemoj da veruješ u gluposti koje ti se plasiraju, jer su laži u rijalitiju dozvoljene. Jelena Krunić je lažov, i ako kaže da sam ja udarila na svoje dete ona je običan prevarant. Meni je ponuđeno da dođem ponovo i razmisliću da li ću opet da dođem kod vas, pa da vidimo kako će tada da se ponašaju. Ono što želim da kažem je da su njih tri zajedno nazivale jednu učesnicu klošarkom zato što je nosila tiđe stvari a kasnije su isto to radile.

A onda je imala poruku i za Jelenu Krunić direktno.

-Svi znamo da ja Jelenu znam deset godina. Ona je na FB-u objavila poruku punu loših stvari o meni i o produkciji. Daki njen dečko mi se javio i on ne podržava to što radi.

Ovo je ostavilo sve bez teksta.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter