Izvor:
12.11.2019 u 08:02
0

HAOS! ZABAC JE VRTI OKO MALOG PRSTA: Milijana razočarana, PLAKALA I HISTERISALA ZBOG DRUGOG pred rođenim mužem! (VIDEO)

Iako se njegovom povratku Milijana Božić najviše odbadovala, Nemanja Stamatović Zabac uspeo je da uđe u svađu sa svojom miljenicom.

Da imaju turbuletan odnos, potvrđuje činjenina da su se odmah prvo veče sukobili jer Milijana sumnja u njegove emocije i veruje da se Zabac samo igra sa njom i pravi šou program.

Ti praviš program sa mnom – rekla je razočarano Milijana.

Nemanja je odmah demantovao Milijanu zapušivši joj usta kako bi je onemogućio da izgovara ove grube reči. Najviše ga je pogodilo i to što se Milijana rasplakala i insistirao je na tome da sazna zbog čega je ova takmičarka nesrećna.

Usledila je i rasprava u wc-u raskošne vile u koju je i nesrećni Milojko pokušao da se umeša i da je prekine, ali bio je bezuspešan u tome!

Pogledajte video:

SKANDAL I TOTALNI PREOKRET! NEKO PLAČE, A NEKO SLAVI: Milijana histerirala, TRAŽI HITNO razvod od MILOJKA! (VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter