Izvor:
13.12.2019 u 01:00
0

IPAK JOJ NIJE SVEJEDNO: Ivania ispričala kako se oseća kada vidi Dušana i Slađu zajedno! (FOTO)

DOŠAO DO NJE, A ONDA SE DESILO NEŠTO ČUDNO: Najveći zavodnik ostao bez teksta u njenoj blizini! (FOTO)

Ivania Bajić definitivno je odlučila da promeni svoj stav. Više ne želi da plače za dečkom koji je ne zaslužuje. Evo šta su ona i Kiki Nikolić pričale:

Ponašam se kao da imam 13 godina. Plačem i kukam. Ne treba tako da se ponašam. Treba da se izdignem iz situacije, a ne da plačem za momkom koji me uopšte i ne voli – rekla je Ivania.

On ne zaslužuje da te ima – nadovezala se Kiki.

Tako je. Zaslužujem mnogo bolje. Ovoliko nisam plakala ni kad sam raskinula sa momkom s kojim sam bila tri godine. Ali ovde je drugačije. Teže je kad sve ovo moraš da gledaš. Zateknem sve iste scene, samo druga devojka. Ne treba da plačem više, kako sam samo glupa – ispričala je Ivania.

NI NE SLUTI ZAŠTO JE TUŽAN: Pavao želi da bude sam! Ne želi da mu Golubovićeva prilazi! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter