Izvor:
15.10.2018 u 19:29
0

IPAK SE OBISTINILO: ĐORĐE I SAŠKA OZVANIČILI VEZU STRASTVENIM POLJUPCIMA!

Đorđe Tomić proglašen je za miljenika ženske publike zbog svog stava džentlmena, međutim, vremenom se ispostavilo da se ispod toga krije nešto sasvim drugačije.

Pošto je ozvaničio vezu sa Enisom Bajramović, koja je delovala kao jedna od najstabilnijih u vili, njih dvoje su raskinuli zbog navodnog neverstva koje je on počinio sa Aleksandrom Saškom Karailjaz.

Međutim, tu informaciju je prenela Kristina Delčev, zbog koje je Đole izgubio kontrolu, te je sve vreme negirao da se bilo šta desilo.

Samo nedelju dana kasnije, priča se promenila. Dok su se ostali takmičari pripremali za nesvakidađnju žurku, Đole i Saška su razmenjivali nežnosti u hodnicima luksuzne vile, ali to nije sve, jer su jedno drugom upućivali i slatke reči pažnje:

Joj, kako bih tebe ja izljubio – šaptao joj je Đorđe, ali ni Saška nije mogla da mu odoli a da mu ne uzvrati:

Ti si kao neki meda

Ali njih dvoje nisu to radili krišom, čak su i u dvorištu velelepne vile naočigled ostalih cimera se mazili i ljubili.

Kako će na sve ovo odreagovati Enisa kada bude saznala za strastvene dodire?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter