Izvor:
12.11.2018 u 11:45
0

IVAN PITAO, NIJE SKITAO – „GDE JE TAJ JELENIN VERENIK ZORAN?“: Advokat Rade dao odgovor koji je IZNERVIRAO mnoge! (FOTO)

U "Jutarnju kaficu sa Parovima" gostovao je advokat Ivana Marinkovića.

Rade Todorović nije krio da je smatra da je Marinković postao nadobudan i narcisoidan, a onda je otkrio šta misli o njegovoj devojci Jeleni:

– Nemam specijalno mišljenje o njoj. Da nema njega, ne bi bilo ni nje – rekao je Todorović.

Marinković zamolio svog advokata da mu objasni odakle mu informacije da je njegova devojka verena napolju za izvesnog Zorana, što je pre dva dana izjavio u emisiji;:

– Rekli su mi u Leskovcu. Sedeo sam u jednom restoranu, prišao mi je jedan gospodin i rekao; "Da li si ti Ivanov, advokat, šta će mu ona mala. Ona je već neko vreme verena za Zorana." – objasnio je advokat.

OStale takmičare zanimalo je kako Rade, koji je poznat publici od pre, može da govori stvari koje se zasnivaju na pretpostavkama.

Ako zaista kažete da navijate za Ivana, i da ste bili u Leskovcu, zbog čega niste pronašli moju porodicu i upitali njih. Verujete nekom tamo prolazniku? – pitala je Jelena.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter