Izvor:
31.01.2019 u 18:13
0

IZABELA ALIJOSKI ISKRENO ZA HAPPYTV.RS: Šta joj smeta kod Elvina? Zašto ga je nominovala? Da li se Kadra sviđa Aleksandri! (FOTO)

Izabela Alijoski bez dlake na jeziku otkriva sve o njenom odnosu sa Elvinom, i iznosi svoje mišljenje o odnosu Aleksandre i Požgaja kao i Elvina i bliznakinje.

1.Mnogi su ostali šokirani kada si nominovala Elvina za izbacivanje. Šta ti kod njega najviše smeta?

-Ne znam samo zašto kada nije prvi put da ga nominujem. To je nominacija a ne glas za izbacivanje, jedan moj glas nije dovoljan da bi bio nominovan, ali ukoliko bih doprinela tome, svakako se ništa ne bi promenilo jer bi bio prvi na tabeli. Nominacija je usledila jer nemam ozbiljnije sukobe sa ljudima i ne želim nikome pretarano da dajem na značaju ako nemam ozbiljan konflikt. Ali od sinoć se situacija promenila naravno, jer sam ja to tako i želela. Tako da je svakako bolje da Elvin i ja pričamo o nama. Najviše mi smeta što popušta ljudima koji nemaju lepo mišljenje o njemu, ponekad to pokušaju da sakriju a ponekad ga i napadaju, i što svakoga od njih ne postavi na pravo mesto, a on to ume i zna i čvrsto verujem da će se to i desiti pre nego što Elvin napusti vilu kad god to bilo, a volela bih da on bude poslednja osoba koja će napustiti vilu "Parova". Čvrsto verujem u to.

2.Kako komentarišeš Elvinovu izjavu da je mnogo stabilniji od tebe, te da želi da i drugi to vide. Da li je po tvom mišljenju to džentlmenski?

-Naravno da je Elvin stabilniji od mene, čega sam ja svesna od prvog trenutka i to mi imponuje i odgovara. Bio mi je potreban takav muškarac pored kojeg ja mogu da postanem stabilnija. On mi pomaže u tome osećaj je neprocenjiv.

3.Aleksandra Marjanović se već neko vreme mota oko Elvina Kadrića. Dok neki tvrde da joj se dopada, ostali misle da pravi Požgaja ljubomornim. Šta ti misliš?

-Tvrdim ODGOVORNO da joj se dopada Aleksandar Požgaj. I da u suštini ni sama nije svesna šta je počelo da se dešava, ali situacija je takva da je Požgaj oženjen i da kraj njega njoj nema mesta.

4.Kako komentarišeš odnos Aleksandre i Požgaja, kao i njegovo javno izvinjenje ženi. Da li se Aleksandar igra rijalitija ili je zaista osetio nešto prema Marijanovićevoj?

-Odlično pitanje! Požgaj je neko koga ja poznajem iz šeste sezone, a onda i privatno znam koliko voli svoju Ivanu kao i ona njega, koliko imaju divan odnos i skladan brak, nešto za poželeti. Često pričam sa njim o toj situaciji, i uvek mu naglasim da pazi šta radi i da ne upada u situacije koje mu nisu potrebne. Pre neki dan sam se zapitala šta se dešava sa njim, čudan mi je, pomislila sam i ja da igra rijaliti. Daj Bože da je tako. Iako nije ništa uradio sem te izjave da je počeo da se zaljubljuje što meni zaista deluje kao igra, nek se izvinio, bitno je da je sve u redu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter