Izvor:
20.11.2019 u 19:04
0

JELENA GOLUBOVIĆ NE MOŽE DA IH PODNESE: Đole i Đina su za nju loši ljudi! Tomić spremno odgovorio na provokaciju Golubovićeve! (FOTO)

EKSKLUZIVAN SNIMAK AKCIJE IZ KREVETA: Pavao i Anastasija Nedeljković u krevetu! Snimak koji će promeniti sve! (VIDEO)

Napetost je velika u vili Parova, a netrpeljivost među pojedinim takmičarima prevazilazi sve granice.

Tokom večerašnje emisije "Upoznajte Parove", Jelena Golubović je iznela niz optužbi na račun Đoleta i Đine, što je izazvalo pravu raspravu za stolom.

– Ja mislim da se Đina ukupno nije smejala sat vremena u ovom rijalitiju. Stalno od njih dvoje slušam nekakve uvrede i zlobne komentare. Više su se drugi takmičari veselili zbog njihove godišnjice nego njih dvoje – rekla je Jelena Golubović.

Za svađu je neophodno dvoje, pa je tako Đorđe Tomić ustao i spremno odgovorio Jeleni.

– Jelena je sinoć bila izrevoltirana što "nije bilo hrane u frižideru". Na kraju je otvorila frižider da bi se slikala. Đina je dva puta otvorila frižider i Jelena je tu gurnula. Na sve to, danas nam je bilo divno a Đina ne može da igra jer joj raste stomak. Jelena konstantno ima potrebu da sve što se desi u kući prebacuje na to da je neko drugi počeo i da vređa porodicu – rekao je Đorđe.

SANJA MIRKOV OŠTRO O NOVOJ TAKMIČARKI: Zna mnogo detalja o Palčici sa kojima javnost još uvek nije upoznata! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter