Izvor:
13.11.2019 u 12:04
0

KADRA KAKVOG DO SAD NIKAD NISTE VIDELI! Nakon ovog prizora MNOGI su ostali IZNENAĐENI! Spreman za VENČANJE? (FOTO)

Još od samog ulaska u sedmu sezonu rijaliti show programa “Parovi”, Elvin Kadrić Kadra istakao je pevanje kao svoju primarnu profesiju pored fudbala koji nikada nije igrao profesionalno.

On je koristio svaku moguću priliku u toku boravka u zemunskoj vili kako bi zapevao i raspoložio sve ukućane ali i gledaoce pesmama kojima je to teško uraditi no nije odustajao i nastavio je da se drži svojih načela kada je reč o izboru muzičkog pravca.

Po izlasku svi su očekivali da će Kadrić poput drugih rijaliti učesnika koji su se otisli u svet estrade izgraditi karijeru i početi da puni splavove, arene ili makar kafane no to se nije desilo. Čak i ako je imao par nastupa po mesnim zajednicama u Nemačkoj kao i manjim varošicama u Srbiji ali i Bosni, Elvin Kadrić je ipak odlučio da će da se bavi sportom.

Na društvenim mrežama postoji nalog pod imenom "Besni medvedići" koji pomno prate zabavno-humoristički program na srećnoj televiziji, te oni često vole da prave šaljive snimke i slike gde su glavni akteri učesnici luksuzne vile.

Njihova nedavna objava nasmejala je mnogobrojne pratioce ovog simpatičnog naloga.

Šta vi kažete na ovaj prizor?!

Podsećamo, jedan od omiljenih parova sedme sezone rijaliti programa "Parovi" Elvin Kadrić i Izabela Alijoski intrigiraju domaću javnost svakim svojim korakom, te i danas.

Happytv.rs
Foto: Arhiva, besni_medvedici

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter