Izvor:
21.03.2019 u 17:43
0

KRIJE ŽIVOT KAO ZMIJA NOGE, MEĐUTIM RASKRINKAN JE: Mastorova koleginica sa FAKULTETA otkriva PIKANTERIJE o njemu! (FOTO)

Aktuelni učesnik "Parova" Džonatan Mastor ističe da neke detalje života krije kao zmija noge, medjutim, ekipa portala happytv.rs bila je na fakultetu u kom je Mastor učio pre ulaska u zabavno-humoristički program, te smo saznali kakav je on kao student.

Naime, dobro obavešten izvor je otkrio kakav je Mastor bio kao student, ali i kako se ponaša van kamera.

Mastor je imao privatne časove iz dosta predmeta, ali se uvek trudio da nauči, nažalost nisu mu išle brojke – počinje priču dobro obavešteni izvor, te dodaje:

Ono što je njega najviše zanimalo od svega jesu devojke, pokušavao je da osvoji mnoge studentkinje, te je na svaki način pokušavao da dodje do njihovog srca, nije ni birao, bilo mu je samo bitno da šeta neku. Pojavljivanje u javnosti je koristio kao glavni metod za muvanje devojaka – nastavlja, te kaže da su Džonatana studenti i profesori gotivili jer je stalno bio pozitivan i nasmejan.

Prvo je bio stidljiv, kada se već prilagodio onda je bio svoj, stalno se šalio, sa njim nikad nije bilo dosadno – zaključuje izvor, koji smatra da će on tek pokazati svoje pravo lice, te dodaje da će on praviti spektakl u vili.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter