Izvor:
12.11.2019 u 12:07
0

MILOJKO NEĆE PREŽIVETI RAZVOD U VILI: Strah zavladao među takmičarima, Milijan SAMO GAZI! (FOTO)

Počela je emisija "Jutarnja kafica" na Happy Televizija, tema je "Sve se vraća-sve se plaća"! Milojko Božić započeo je priču o svom odnosu sa suprugom Milijanom.

Za situaciju između Zapca i nje, krivi isključivo Milijanu jer kako on kaže, ona njega "proganja".

– Nije pametno da se razvede u rijalitiju, ali dok god se ona trudi, dobro je, ali ona i dalje gaji simpatije prema Zapcu – rekla je Jelena.

Nakon silnih prevara, koje su se odigrale na njegove oči, Milojko je zatražio razvod braka, što Milijanu nije sprečilo da nastavi svoju avanturu sa starijim ljubavnikom.

Brzo nakon toga, situacija se naglo promenila, pa se Milijana složila sa Milojkovim predlogom da se razvedu, a sada se polemika nastavlja da li će se to desiti u rijalitiju ili van njega.ž

Brak koji je ozvaničen nakon završetka sedme sezone "Parovi" izgleda da će se uskoro ugasiti, a ovo svoje takmičara nastaviće da se igraju ali kao solo igrači?

Kako će Milojko Božić prevazići ove težak i mukotrpan proces razvoda? Takmičari su najviše zabrinuti za njegovo zdrastveno stanje koje je svakako ugroženo!

ZALJUBIO SAM SE JER ME JE NEGOVALA: Milojko se priseća SREĆNIH DANA provedenih sa Milijanom! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter