Izvor:
20.10.2018 u 13:48
0

MINISTRI PONOVO U SVAĐI: Se*s afera im uzburkala emocije!? Ne prestaju da peckaju jedno drugo!

I druga stranka, ispred kojih glavnih osoba je Milutin Radosavljević Mili, predstavio je svoje ministre, ali je i pokret okrenuo ka radikalnim promenama u vili.

Među prvim ministrima izašao je Nikola Jovanović – Conja, koji je u ovoj predizbornoj nedelji zadobio epitet ministar zdravlja, pa povodom toga je izjavio:

Dragi građani vile, ja kao ministar zdravlja sam odlučio da prihvatim da ovde svi imaju mesta za sve ljude – u tom trenutku njegova rijaliti ljubavnica, Ljubica Stefano imala je zamerku za Conjinu neprofesionalnost u predstavljanju, te se on okrenuo prema njoj i oštro joj odbruiso:

Ćuti više, da li možeš malo da umukneš – vikao je Conja,nazivajući je raznim pogrdnim imenima, koja ne priliče jednom džentlmenu i ministru.

A potom je nastavio da iznosi crte svog pokreta, ali ga je dodatno dirnulo to što njegova ljubavnica nije podržala njega u izjavi.

Strast između njih ne jenjava, da li je za to kriva vrela akcija koju si imali ispod jorgana?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter