Izvor:
20.10.2018 u 14:09
0

SLAĐA KRIJE SVOJ ŽIVOT KAO ZMIJA NOGE: Šta se krija iza OVE maske!?

Poznata je kao majka Izabele Alijoski, koja je već sezonama unazad enigma i misterija medijima, jer postoje mnoge stvari koje još uvek nisu isplivale o njoj.

Međutim, po ulasku njene mame, Slađe, mnogi mediji su počeli da ,,kopaju" o popularnoj mami, ali im ne polazi za rukom.

Ali izlanula se, pa je otkrila nešto, što će sigurno još više dodatno zaitrigirati publiku. U razgovoru sa Nikolom Jovanović Conjom pričala je o iznošenju života, pa je izjavila:

Dobro, Nikola, šta ti misliš, zamisli kada bi ja iznela neke stvari o svom životu, šta bi nastalo u vili, bio bi haos

Ali Conju to kao da nije ni zanimalo, iako je klimao glavom, s obzirom da je on rešio da postane pravi rijaliti igrač, pa kako se time vodi, u cilju mu je da novinari mnogo više istražuju o njemu, jer se u vili trenutno nalazi i ljubavnik njegove žene, Meda Brundo.

Šta ćemo još otkriti o Slađinom životu, ostaje nam da vidimo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter