Izvor:
08.12.2018 u 17:29
0

NAJBRUTALNIJI INTERVJU SA ELVINOM KADRIĆEM: Tražio sma joj da se opusti, da uživa u trenucima koji nam slede, međutim…! (FOTO)

Multimedijalna ličnost, sarajlija Elvin Kadrić u specijalnom interviju samo za Happytv.rs otkrio je kako se oseća povodom sve očiglednijih emocija između njega i atraktivne mlade učesnice Izabele Alijoski, tj. da li će biti nešto konkretnije između njih dvoje, šta misli o njenom ponašanju prema majci, Slađani Petrović, ko je po njegovom mišljenju najbolji rijaliti igrač i koja od trenutno najstarijih učesnica mu je više prirasla uz srce.

1. Elvine, tvoj odnos sa Bels i dalje intrigira javnost, da li si spreman da za milionski auditorijum jednom za svagda objasniš šta se tu dešava i kako se osećaš posle optužbi da se nisi našao Izabeli kada si joj bio najpotrebniji?

Od našeg odnosa nema ništa najrealnije. Boji se pritiska, nije spremna za napade. Tražio sma joj da se opusti, da uživa u trenucima koji nam slede, međutim dosta stvari je upravo do nje. Optužbe su za mene nebitne, jer mi nismo bili u vezi. Svakako ja joj ne trebam u tim situacijama.

2. Da li misliš da Izabela nepoštuje svoju majku Slađu, s obzirom da smo imali prilike da svedočimo njenom ponašanju, ili se samo tako ponaša jer je razmažena?

Što se tiče rijalitija ne poštuje je. Razmažena je sigurno, ali kad je život bude pritisnuo, sve će se to promeniti. Verujem u nju, da je profesionalac u svakoj situaciji. Muška ruka joj je potrebna, sve dok se to ne desi, njeno stanje se za sad neće menjati.

3. Ko je po tvom mišljenju najveći rijaliti igrač?

Ivan Marinković.

4. Imamo dve starije takmičarke u vili, baka Lindu i Mirjanu, koja od njih dve je po tvom mišljenju bolji takmičar i zašto?

Bolji takmičar je Mirjana, zato što je interesantna i tačno živi ono što je napolju, podigla je sve na noge, niko je ne gotivi. Za rijaliti je Mirjana bolja, baka Linda je na odmoru.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter