Izvor:
21.11.2019 u 11:51
0

NEPRIJATNA SITUACIJA: Jeleni Golubović smeta Đinino ponašanje! Ne želi da deli hranu! (FOTO)

U TOKU JE SLAVSKI RUČAK: Polako pristižu članovi porodice naših slavara! (FOTO)

Jelena Golubović otišla je u Tajnu sobu kako bi se zahvalila Produkciji na svemu što su joj priredili na ovako specijalan dan:

Živeli svi moji fanovi. Došli su mi baka i mama u vilu, mnogo sam srećna. Svi su stigli sa svih strana, to me je mnogo dirnulo i uzbudilo. Drago mi je što je moja mama donela sve po pravilu, slavski kolač i sveću – rekla je Jelena pa nastavila da priča o neprijatnom događaju iz vile:

Međutim, Đina je dirala moj slavski kolač, a insistira da kad hranu kuva Đorđe ja to ne diram i otme mi tanjih ispred nosa. Ona mi bukvalno ništa ne da da jedem, a poslala je Produkcija. Krivo mi je što oni ne slede sve ono što ja sledim. Ali pošto je danas slava, želim svima ljubav, zdravlje i blagostanje, ovde je većina u lepom raspoloženju, osim te jedne osobe – poručila je Jelena.

POZITIVNA ATMOSFERA U VILI "PAROVI": Jelena Golubović i Žabac razgovaraju o VAŽNOSTI VERE! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter