Izvor: Happytv.tv
05.01.2020 u 13:43
0

NEVEROVATNO: Golubović već skupila POTPISE ZA POVRATAK?! (FOTO)

Zabavno-humoristički program u luksuznoj vili „Parova“ nikoga ne ostavlja ravnodušnim zahvaljujući učesnicima ovog rijalitija, koji su prirasli za srce milionskom auditorijumu, u tolikoj meri da se narod veseli, plače, i smeje sa rijaliti glumcima.

Naime, veteranka, ili „mama ove igrice“ Jelena Golubović se više ne nalazi u raskošnom kompleksu u Zemunu. Ipak bez obzira na to, ona gledaocima ovog rijalitija već fali.

Podsetimo,  nakon što se oglasio Merlin i saopštio kakav zadatak ima za nju, Golubovićeva je izašla kroz luksuzna vrata.

– Vratite Jelenu. Ako je ne vratite uskoro pisaćemo peticiju da ona uđe u vilu što pre. Njenih fanova ima na pretek. Sigurni smo da će ona u rekordnom roku skupiti dovoljno potpisa – glasilo je pismo koje je došlo na adresu Srećne teleizije.

Zbog čega je Jelena izašla, da li, i kada će se vratiti, saznajte uskoro samo na Happy BSC portalu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter