Izvor:
12.08.2019 u 08:18
0

NIKAD NIJE SAMA! PRIJATELJSTVO KOJE JE JAČE OD SVEGA: NJih dve su PRAVE BOMBE, čuvaju leđa jedna drugoj! (FOTO)

PROČITAJTE I: ŽIVI NA VISOKOJ NOZI: Nakon izlaska iz rijalitija, ona je PROFITIRALA! (FOTO)

Atraktivna crnka, i bivša učesnica zabavno-humorističkog programa "Parovi" Teodora Radoičić ostavila je veliki trag tokom boravka pred kamerama, a takmičenje je napustila kao devojka pobednika Nenada Marinkovića Gastoza, sa kojim je nakon izlaska iz najpopularnije vile na Balkanu uživala u romansi, koja nije imala srećan kraj.

S obzirom na to da interesovanje za zgodnu Teu i danas ne jenjava, ona je nedavno specijalno za portal Hepi televizije otkrila da sprema drugi singl, koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Dok ne dođe do toga, Radoičićeva redovno kači fotografije na društvenim mrežama, od kojih je jedna posebno zapala za oko njenim mnogobrojnim pratiocima.

Naime, Radoičićeva je objavila sliku sa svojom najboljom prijateljicom koja je takođe javna ličnost.

Opšte je poznato da svako bira prijatelja prema sebi, svojim navikama, shvatanjima, razmišljanjima. Pravo i iskreno prijateljstvo ne poznaje ljubomoru, sebičnost i druge emocije koje mogu da unesu nemir i razdor. Prijateljska ljubav je nesebična, uzajamna i nikad ne prestaje, jer takva osoba je tu da te razume, kada niko drugi nije to u stanju i da te poštuje i voli kada nikog drugog nije briga za to, pa je Tea srećna jer ima veliku podršku u svojoj prijateljici, modelu Tamari Đurić, od koje se ne odvaja.

PROČITAJTE I: REŠEN JE DA SE LAVOVSKI BORI DO POBEDE: Spreman je za NOVU SEZONU "PAROVA"! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter