Izvor:
23.03.2019 u 19:23
0

NOVA UČESNICA KLAUDIJA ZADOBILA EPITET: Prozvali je PSIHOPATOM zbog OVE STVARI!

Nova učesnica Klaudija Kolar do ovog trenutka važila je za mirnu i povučenu osobu do ovog trenutka.

Klaudija je otkrila da van vile parova ima dečka koji je čeka i da zbog njega neće dozvoliti nikome da je dodiruje.

Kada su je pitali da li ponekad folira ispred dečka i da li glumi "smrt" popu Marinkovića kada se posvađa sa njim, ona je sve ostavila nedorečenima:

– Kada se posvađamo a on neće da se javi, ja ga zovem stalno i zovem njegovu mamu. Pala sam jednom u nesvest kad je hteo da raskine sa mnom, ja sam mu se izvinila što sam ga slagala ali sam morala. Jednom kada sam radila u kafiću i kada smo se posvađali, otela sam nož iz kafića i pokazala sam mu da ako se ne pomirimo da ću da presečem vene. Kada igra igrice, meni smeta ako me ne grli i ne ljubi i onda mu ja deinstaliram igricu – rekla je Klaudija.

Učesnici su ostali bez odgovora na njeno izlaganje ali su zaključil da je bivša devojka Ivana Marinkovića dobila svoju naslednicu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter