Izvor:
13.12.2019 u 20:14
0

OD SADA NE GLEDA, VEĆ PIPKA: Svojim urnebesnim odgovorom izbegao ozbiljnu svađu! Pravi šoumen! (FOTO)

KO ĆE KOGA IZBACITI IZ KREVETA?! Palčica i Dragana u žestokom okršaju! Netrpeljivost je sve veća! (FOTO)

Svima je poznato da je Đina Marjanović često nervozna zbog trudnoće i da zbog toga ima dosta zamerki za svog verenika Đorđa Tomića. Primećuje kako gleda druge učesnice, posebno Naidu Gadžo. Evo šta je on rekao na to:

Ne skidam pogled sa Naide! U pravu su 100%! A dokle ću da pravim Đinu budalom? Sve dok me Đina ne provali da gledam Naidu, pa mi iskopa oči. To će se verovatno uskoro desiti pošto ste me razotkrili! Sada sam provaljen i imam fore još dve minute! Kada sednem više oči nemam. Što sam gledao, gledao sam. A onda ću morati da pipkam – ironično je rekao Đorđe.

Dobro se snašao u nezgodnoj situaciji i vešto izbegao odgovor. Međutim, svi znaju da Naida privlači većinu muškaraca, pa je velika verovatnoća da je izmamila i njegov pogled.

DUŠAN POKUŠAO DA POLJUBI NAIDU: Kada je Ivania sve ispričala, svi su odjednom dobili amneziju! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter