Izvor: Happy BSC
26.05.2020 u 12:12
0

ODMAH OTRČAO KOD BIVŠE: Ništa od NASLEDSTVA i BOGATSTVA, Izabela i Slađa u RASTROJSTVU zbog GUBITKA!

Stefan Stojanović ostavio je Izabelu Alijoski, i okrenuo se sebi i svom životu.

On je naime javno završio sa svojom bivšom dragom poslavši joj pismo u kojem su sve njegove emocije bile i više nego jasno.

RASKINUO SA NJOM NA MESEČNICU: Bells URLA od BESA, plače od TUGE, ostavio je na JADAN način! (FOTO PISMO)

Bio je iskren, i kritičan,što će Alijoski veoma povrediti kada bude videla.

POTPISAO UGOVOR ZA NOVU SEZONU! Najveća RIJALITI ZVEZDA ikada ponovo u VILI! (FOTO)

Stefanova bivša supruga Andrea Ilić trenutno likuje, a izvor blizak ovim bivšim partnerima iz Berlina tvrdi da će se njih dvoje videti, a možda i pomiriti.

KAMERE SE TRESLE, POKRIVAČ DRMAO: Žustra AKCIJA ispod JORGAN PLANINE, ISPLIVALA prava ISTINA! (FOTO)

Ova vest će bez sumnje potresti Izabelu i šokirati je, a šta će se dalje dešavati, kao i da li će pismo završiti u njenim rukama, ostaje da ispratimo.

– Stefan je kivan na Izabelu. Ona se ponašala previše slobodno. Nije marila za svog dečka. Više je pričala o Kadriću.. bilo kako bilo on nastavlja dalje bez nje. Čuo se nedavno sa bivšom suprugom, ali ne znam šta su se dogovorili – rekao je gospodin odlično upućen u kompletnu situaciju.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter