Izvor:
15.11.2019 u 17:00
0

„ONA NJEGA POLAKO UBIJA!“ Mili U STRAHU zbog Milojkovog ŠTRAJKA GLAĐU! (FOTO)

MERLIN OBEĆAO SLATKU NAGRADU: Da li će Kiki uspeti da izvrši zadatak? (FOTO)

Milutin Mili Radosavljević otišao je u Tajnu sobu kako bi podelio svoje mišljenje o najaktuelnijem ljubavnom trouglu: Milojku, Milijani Božić i Nemanji Stamatoviću Žapcu:

Blagi komentar za noćašnj nominacije. Pa šta reći, a ne zaplakati. Pojedinim učesnicima su nominacije malo jače od kisele vode! Nadovezao bih se na Milijanu i pitam se zašto ona ne želi da Milojko štrajkuje kada ga ona ubija. Ubija čoveka u pojam i meni ga je na neki način žao. On je njoj dao mogućnost da bira, Milojko ili Žabac. Ne znam šta da kažem! – ispričao je Mili u Tajnoj sobi.

Videćemo da li će Milojku biti bolje u narednom periodu, ili će nastaviti sa štrajkom.

TOTALNA POMETNJA ISPRED TAJNE SOBE: MILIJANA POD DEJSTVOM ALKOHOLA NAPALA MILOJKA! (VIDEO, FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter