Izvor: HappyBSC
04.08.2020 u 11:51
0

OVO NIJE MOGLA DA PREĆUTI: Urnisala je i saterala uza zid

Sanja Mirkov je pokušala preko Sneže da skine ljagu sa sebe i svog bitisanja u rijalitiju. 

Iako je ona lično odgovorna za svoju sramotu, od trenutka kada je imala se*s aferu sa iskusnim rijaliti igračem Milijem, pokajala se ubrzo i konstantno pokušavala da ispravi grešku.

– Mene je Sneža vređala kada je ušla i udarila namoj moral i dostojanstvo, a ona je mnogo gora od mene. Ona glumi da je svetica, a u stvari je sve suprotno. Ja se ne foliram . rekla je Sanja Mirkov. 

U više navrata je Sanja govorila kako je sve bila šala i ih+gra sa njom i Milijem, a kada je postala bliska sa Strahinjom, priznala je sve za Radosavljevića, što je Milija dodatno izbacilo iz takta pa je uz rafalnu paljbu opleo po njoj. 

SVE O KORONI

LJUDI SE KUPAJU GDE STIGNU A OVA OPASNA STVAR VREBA: Neke plaže su RAJ NA ZEMLJI

POTRAŽNJA ZA MEDICINSKIM SESTRAMA I LEKARIMA U DOBA KORONE: Ova zanimanja su DEFICITARNA

U VOJVODINI 3.790 POZITIVNIH NA KORONA VIRUS: U Novom Sadu 1.790

Ovoj takmičarki je u tom trenutku samo bilo važno da povrati poverenje kod strahinje, da joj Mil i oprtosti kako je ne bi više napadao, a ona konačo u miru bila srećna sa muškarcem koji joj se dopao.

Da li će ostavriti svoju nameru i hoće li joj se želja ispuniti ostaje nam da saznamo. 

Ostanite uz Happy BSC portal. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter