Izvor:
27.09.2017 u 04:33
0

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Vesna Rivas nominovala rijaliti muža i nazvala ga IZDAJNIKOM! (foto)

Večeras su "Vanredne nominacije" najpopularnijoj vili na Balkanu.

Na red da nominuje došla je Vesna Rivas, a njena nominacija iznenadila je mnoge. Naime, Rivasova je nominovala svog rijaliti muža Iliju Grahovca Zmaja, a razog je šokirao mnoge:

– Nisam verovala da ću ovo ikada izgovoriti, ali Zmaj me je izdao na najgori način. Zaista sam se trudila da sačuvam naš odnos, ali to je nemoguće. Juče me je u jutarnjem programu oblajavao i ogovarao sve vreme i zato ga nazivam izdajicom…Ne znam šta bi trebalo da se desi da promenim mišljenje – objasila je učesnica.

Zmaj je rekao da je će se potruditi da njihov odnos ostane neukaljan nadalje, te da se nada da je Vesna samo trenutno ljuta.

Ostanite uz Happytv.rs da saznate rasplet odnosa između rijaliti supružnika – Vesna Rivas i Ilije Grahovca Zmaja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter