Izvor:
27.09.2017 u 04:58
0

LEPA LUKIĆ U SUZAMA: Majka Miljane Kulić uvredila pevačicu na najgori mogući način! (foto)

Večeras su "Vanredne nominacije" u vili "Parova", a na trenutak pažnju sa istih je odvukla svađa Lepe Lukić i Miljane Kulić.

Naime, kraljicu narodne muzike je uvredio poziv Miljanine mame koja ju je izvređala na najgori mogući način. Naime, Miljaninu majku Mariju iznervirala je Lepina izjava da nije došla u rijaliti da "širi noge, a pevačica je objasnila:

– Kada sam to izjavila nisam misila ni na koga posebno, a kamoli na Milanu Kulić, pričala sam isključivo o sebi. Ne znam, zašto se žena uvredia – objasila je Lepa Lukić i briznula u plač.

Kulićevu je cela situacija veoma potresla, te je zamolila produkciju da više nikada ne uključuje njinu majku u program uživo:

– Zaista ne prepoznajem moju majku, javno se izvinjavam gospođi Lepi Lukić na svemu, majku više ne želim da čujem u rijalitiju… Neću joj odgovarati ni na pozive – odlučno je rekla učesnica.

Sve vesti o rijalitiju čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter