Izvor: Happy BSC
05.07.2020 u 14:30
0

PALE SUZE UŽIVO U PROGRAMU: Pokajao se, PRED SVIMA je MOLI! (FOTO)

U vili „Parova“ trenutno vlada pozitivna atmosfera jer je u toku nedeljni ručak, te su učesnici razdragani, pa uživaju u gozbi i muzici.

S obzirom na to da su učesnici dobrog raspoloženja, Alberto Galorini je milionskom auditorijumu rešio da konačno otkrije kako se zaista oseća povodom javne prevare koju je učinio svojoj devojci, kada ju je izdao sa Natašom Pajović.

PROČITAJTE I:

INFICIRANA SMRTONOSNIM VIRUSOM: Milena Ivanović POZITIVNA na KORONU!

PRED ĐACIMA U SRBIJI NEOBIČNA ŠKOLSKA GODINA: Ovako će izgledati kombinovani model učenja!

MESTA NA KOJE LEKARI NIKAD NE BI OTIŠLI U DOBA KORONE: Izbegavajte ih koliko možete!

VARLJIVO LETO U SRBIJI: Danas DRAMATIČNE promene vremena, detaljna prognoza za CELU SLEDEĆU NEDELJU!

Anatsasija Stanojević Palčica je njemu oprostila ovaj ružan gest, pa je Galorini osetio potrebu da joj javno po ko zna koji put kaže izvini.

– Za moje ružno ponašanje te večeri definitivno nema opravdanja.. pogrešio sam priznajem.. iskreno, kajem se, Palčici ne želim zlo, nikad ne bi voleo da joj nanesem bilo kakvu vrstu štete. Volim je i ona me voli – priznao je Alberto, pa je njegova draga prolila po koju radosnicu.

Temperamentna crvenokosa se pored njega malo i pripitomila, ali bez obzira na sve to, njeni roditelji smatraju da Galorini nije za Anastasiju, te da bi ona štp pre trebalo “ da se otkači od starijeg muškarca“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter