Izvor:
05.09.2016 u 02:54
0

PREKID EMISIJE: Dečko ZAPROSIO bivšu učesnicu u studiju, ona VRIŠTALA od sreće!

Pevačica Marina Cvetković poznatija kao Barbi večeras je doživela najveće iznenađenje u svom životu i to pred kamerama Happy televizije!

Naime, emisija "Upoznajte Parove" je počela u 19 časova, a pored Barbi, gosti u studiju su bili i Bora Drljača, Tijana Ajfon, Atina Ferari i Petko Frulaš. Njima se ubrzo pridružio i Zmaj od Šipova, ali na pola emisije desilo se iznenađenje.

U studio je ušao Mirko, Marinin dečko koji joj je prišao, seo na voditeljkinu stolicu i izjavio joj ljubav pred milionskim auditorijumom. On joj je rekao koliko je voli i pitao da se uda za njega.

Barbi je bila šokirana, ali je naravno pristala i prihvatila prsten.

Zakazivao sam joj nastupe i onda smo se posvađali. Međutim, shvatio sam da ne mogu da funkcionišem bez nje, pa smo počeli da se viđamo. Shvatio sam da nema veze što je pevačica pošto sam bio mnogo ljubomoran i moji roditelji su je prihvatili, prihvatio sam i njenu decu i želim sa njom da ostanem do kraja života – objasnio je bivši maneken.

Verenici su istakli da će se svadba održati u petoj sezoni rijaliti programa "Parovi", a da li će tako biti, ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju, čestitamo im veridbu.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter