Izvor:
22.12.2016 u 03:04
0

Prethodnu sezonu je on OBELEŽIO: Najomiljeniji bivši učesnik konačno NAJAVIO ulazak u „Parove“ na SPEKTAKULARAN NAČIN! (video)

Jedan od najupečatljivijih učesnika prethodne sezone rijaliti šoa "Parovi" svakako je legendarni Ilija Grahovac alijas Zmaj od Šipova koji je i te kako obeležio ovaj zabavno – humoristički program.

Početak pete sezone je rezervisan za 25. decembar u 23 časova, međutim produkcija Happy televizije u strogoj tajnosti drži spisak svih učesnika koji će učestvovati i boraviti u luksuznoj vili u Zemunu.

No, iako se o Zmajevom ulasku nagađalo, sada bi možda moglo da se kaže da je velika verovatnoća da će Zmaj ponovo učestvovati pošto su njegovi fanovi – Zmajeva garda to otkrili. Oni su na Zmajevoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku postavili klip u kojem su saželi Ilijine najzanimljivije trenutke provedene u vili i napisali da time pružaju Zmaju podršku za petu sezonu.

Ipak, da li Grahovac 100% ulazi u najzanimljiviji i najgledaniji šou na Balkanu, znaćemo u nedelju, a do tada pratite happytv.rs i saznajte iz prve ruke sve o rijalitiju koji će sigurno oboriti sve rekorde gledanosti.

Pogledajte video:


Best of video Zmajeve Garde – PODRSKA ZMAJU by zmajevagarda

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter