Izvor:
12.09.2018 u 09:55
0

PRODUKCIJA NA MUKAMA: Majka Izabele Anderson želi da izvede svoju ćerku iz rijalitija! Očajna zbog ćerkine veze sa Benjaminom, pa osula paljbu po takmičaru!

Ljubav Benjamina Spahovića i Izabele Anderson poslednjih dana je na teškim mukama.

Naime, Izabelina majka nikako ne podržava vezu Benjamina i njegove ćerke i na sve načine želi da ih razdvoji.

– On je agresivac i njemu nije stalo do moje ćerke, samo se igra njenim osećanjima.Izabela je mirna i povučena jer sam je ja tako vaspitala, volela bih da izađe iz rijalitija što je pre moguće –

Produkciji ni malo nije lako, jer Izabelina majka svakodnevno zove čelnike Happy televizije kako bi ostvarila kontakt sa ćerkom i zamolila je da napusti vilu.

Benjamin je na sinoćnom poligrafu, iskreno odgovorio na pitanje da li je zaljubljen u Izabelu, a to je odgovor koji je takmičarka dugo čekala kako bi bila sigurna da nije pogrešila jer je ušla u vezi sa kontroverznim učesnikom koji ima veoma burnu prošlost.

– Sad sam mirna i srećna. ništa nas neće razdvojiti.Ovo mi je trebalo da čujem –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter