Izvor:
06.10.2016 u 00:48
0

RAT UŽIVO NA HAPPYTV.RS: Pljuštale UVREDE na sve strane, Jelena ISPROZIVALA Zoricu, a ova joj NIJE OSTALA DUŽNA!

Jelena Krunić i Zorica Dukić nastavile su rat van luksuzne zemunske vile "Parova"!

Naime, juče je Krunićeva postavila fotografiju iz suda gde je, kako je napisala, čekala Zoricu koja se nije pojavila. Međutim, frizerka i vlasnica kozmetičkog salona se oglasila i samo za happytv.rs objasnila da nije ni trebala da se pojavi na ročištu, a više o tome pročitajte OVDE.

Ipak, go go igračica Jelena otkrila je za naš portal kako se suđenje završilo, zašto je napisala da se Zorica nije pojavila, kao i otkud novinari ispred suda.

Tuženje se za mene završilo jako dobro. Sudija je na mojoj strani jer kada je čuo njen iskaz koji je bio presmešan ispalo je kao da su je kečeri tukli. Niko joj ništa nije uradio, ja ne znam otkud njoj ta modrica. Vrlo dobro je poznato da se ona sa svojim dečkom tuče i tukla se i pre nego što smo ušle u sukob. To njeno lekarsko uverenje koje su juče pročitali da ima nije napisano na koji datum, samim tim je ta masnica koju kao ima ispod oka je jako stara. Mogu da potvrdim da je tu masnicu već imala, ali ju je šminkala. Tužila me je za fizičko nasilje. Mogu da garantujem da te povrede nije dobila od mene, pravda je na mojoj strani i tek ćemo da se ćeramo – objasnila je ona, a zatim je dodala:

To što je izjavila da sam ja pozvala novinare, izvini molim te, ali ja se novinarima ne javljam na telefon, povukla sam se skroz otkad imam dečka. Jedini dečko koji je pozvao novinare veče pred suđenje bio je njen drug Marko Pantić. On je znao kada je ročište, zvao je paparace koji su me slikali, molili za intervju koji sam im dala. Draga Zorice, nemoj sledeći put da lažeš da ćeš tužiti sve novine, a sarađuješ sa njima. Odlično znaš kome si to rekla i ista gospođica kojoj si to rekla se jako nasmejala, a u pitanju je jedna rijaliti zvezda. Nemoj da širiš dezinformacije kako sam ja zvala novinare, kako bi preko tvog pi*ljivog, dudlavog imena s kojim sada možeš samo da obrišeš pod, dolazila do naslovnih strana. Ako želim naslovne strane, dobiću ih, ali ne preko smrdljive Zorice Dudlić – rekla je Jelena.

Ona je izjavila da Dukićeva nije trebala da se pojavi, ali da je njen branilac morao.

Ona je mogla da se pojavi na suđenju, ali nije morala. Međutim, njen branilac je trebao da se pojavi, ali se nije pojavio. Kako je znala da pošalje novinare da dođu, ako nije znala za suđenje? Kada nekog tužiš, dobiješ informaciju o ročištu. Nemoj da se pravi Englez, niti ono što nisi. Njen branilac je trebao da me ispituje, moj advokat je jako stručan u svom poslu, a tebi Zorice je verovatno nestalo para pošto ročište košta 300 evra, Zoko pozajmiću ti, ako ti treba. Verovatno je u deficitu sa novcem pošto je Gasttozz izgubio sav novac, pa je pokušala od Krunićke. Dobićeš samo prazne džepove, a možda ćeš ostati i bez tog auta koji voziš – naglasila je ona.

Kako bismo imali obe strane, pozvali smo Zoricu koja nam je u telefonskom razgovoru dala demanti na Jelenine reči i objasnila o kakvom postupku se radi.

Kao prvo, nisam bila pozvana na ročište s obzirom na to da se radi o krivičnom postupku koji se goni protiv dotične. Ja sam oštećena, prema tome nije bilo potrebe da prisustvujem, te tako i nisam pozvana. Međutim, ako je ona negirala krivicu, onda dolazi do suočavanja. Ja sam priložila lekarski pregled, a te njene priče kako sam donela bez datuma padaju u vodu. Što se tiče novinara, ona ih je pozvala, čak je i slala fotografiju poziva koji je dobila. Ja živim od svog rada, a ne na tuđi račun. Ćeraćemo se nas dve još, ili će ići u zatvor ili će isplatiti sve. Mada, koliko nema para govori i to da je molila drugaricu da prespava kod nje jer nema para ni za hotel. Toliko o njoj – bila je kratka i jasna Zorica.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Zorica Dukic Draguljce/Jelena Krunic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter