Izvor:
15.10.2018 u 18:18
0

RUŽICA VIŠE NIKOME NE ĆUTI: Rijaliti pobednica oštro opisala BRAĆU ANĐELKOVIĆ!

Ružica ne prestaje da provocira takmičare, ovog puta su na meti bili novi takmičari, braća Anđelković.

Nikola i Aleksandar su novi takmičari u sedmoj sezoni rijaliti serije ,,Parovi", poznati su po svojim umećem da usnama i unutrašnjim zvukovima naprave muziku, što je dočekano na veliko oduševljenje takmičare, ali ne i kod Ružice.

Dok je sedela sa Milijem u dvorištu velelepne vile, imala je žustre opaske na njihov račun. Pre nego što je prokomentarisala njih dvojice, sa Milijem je pričala o tipu žena, te je Radosavljević izjavio da ne bi mogao da bude sa Ilijanom, jer nije njegov tip, pa je rijaliti pobednica nastavila:

A ova dvojica, ničemu ne služe. Tu došli kao nešto ustima glogoću, a ništa ne progovaraju, užas – izjavila je Ružica, ali se sa njom složio i Milutin.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter