Izvor:
21.10.2018 u 12:23
0

SAMO ZA HAPPY.RS ALEKSANDRA TASIĆ: Coka otkriva da je svesna da ju je necenzurisani snimak s*ksa mnogo koštao!

Aleksandra Tasić Coka podigla je veliku prašinu u vili čim je stupila u vezi sa kontroverznim Nikolom Lakićem.

Coka je poslednjih dana veoma tužna i depresivna jer joj je majka javno rekla da je obrukala njihovu porodicu, a evo šta kaže Aleksandra o svemu tome:

1. Gledaoci često komentarišu kako bi bila neprimetna u rijalitju da nisi ušla u vezu sa Nikolom.Koji je tvoj komentar na to i da li si se pokajala jer sebe nisi predstavila u najboljem svetlu?

– Sada samo možemo komentarisati šta bi bilo kad bi bilo.Da nisam započela vezu sa Nikolom, moje ponašanje bi sigurno bilo drugačije.Mislim da to što sam u vezi i što sam imala seks ne bi trebalo da me predstavlja u najgorem svetlu.Slažem se da ništa sem seksa nisam pokazala, ali se nadam da će se vremenom moje ponašanje promeniti.

2. Po tvom mišljenju, zašto misliš da priča između Ivana i Jelene nije prava?

– Neću komentarisati ničiju vezu, mislim da se sve vidi napolju, čije su emocije u vili najiskrenije, a i vreme je najbolji pokazatelj.

3. Tvoja majka je rekla kako si obrukala vašu porodicu.Da si sada u mogućnosti da je vidiš, šta bi bilo prvo što bi joj rekla?

– Ne bih morala ništa da joj kažem, samo bih je pogledala i sve bi joj bilo jasno.Što se tiče njene izjave, to je prvi put u životu da mi je rekla nešto tako zbog toga mi je mnogo krivo, ali verujem da će biti ponosna na mene s obzirom na neke loše stvari koje sam radila.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter