Izvor:
21.11.2018 u 16:54
0

SAMO ZA HAPPYTV.RS: Đorđe Tomić o svom ljubavnom trouglu! (FOTO)

Intrigantnom učesniku sedme sezone rijalitija „Parovi“, Đorđetu Tomću postavili smo pitanja, na koja je on iskreno i bez dlake na jeziku odgovorio. Đole se najpre osvrnuo na događaj koji se nedavno odigrao, a tiče se ponovnog poljubca sa Saškom kao i njegovoj novoj simpatiji, Anđeliji Marjanović.

1. Uspeo si da zbuniš rijaliti publiku i mnogobrojne fanove, s obzirom na to da više ne znaju ko ti se dopada. Tvoje učešće u sedmoj sezoni mnoge podseća na učešće Nenada Sinđelića – Gastozza u predhodnom. Da li ti je on uzor kako bi trebalo da se ponašaš u rijalitiju?

Ja nikad nisam pratio rijaliti, tako da ne znam kako se on ponašao. Čuo sam da je izvanredan igrač i šoumen. To je to što mogu reći vezano za to poređenje. Ja radim šta mi srce kaže ili ono što me čini srećnim.

2. Pre nekoliko dana ponovo si poljubio Aleksandru Karailjaz, a potom si nastavio da se "muvaš" sa novom takmičarkom Anđelinom, zbog toga su mnogi komentarisali da se igraš sa Saškinim osećanjima. Kako ti to komentarišeš?

Ja se ne igram sa njenim osećanjima. Saška i ja smo bili na distanci neko vreme, nakon toga se opet desio taj poljubac. Dogovorili smo se da se ni to više neće dešavati i da ćemo ostati drugari kao na početku.

3. Šta misliš o novoj takmičarki Anđelini, da li bi mogao da budeš u vezi sa njom?

Anđelina je jedna savršena devojka. Mnogo mi prija da provodim vreme sa njom, pričam, šalim se i sve ostalo. Dugo nisam upoznao prijatniju osobu. Mnogo je kulturna. Sve pohvale za nju. Što se tiče veze sa njom, mislim da bih mogao. Naveo sam vam sve što mi se sviđa kod nje i zaista sam iznenađen njom.

4. Juče su Izabeli Alijoski rekao da te podseća na Đinu, pa su se mnogi čuti komentari da si potajno zaljubljen u nju. Šta je on navedenog istina?

Đinu sam uporedio sa Izabelom samo iz jednog razloga, a to je što kada je vidim sa strane imaju slične crte lica i ništa više. Nikakvog zaljubljivanja tu nema.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter