Izvor:
19.09.2018 u 16:50
0

SITUACIJA IZMAKLA KONTROLI: Lakić pomahnitao kada je saznao da su Benjamin i Izabela zajedno! „Zabio si mi nož u leđa“! (FOTO)

Dojučerašnji prijatelji, Nikola Lakić i Benjamin Spahović, posvađali su se na krv i nož.

Po mišljenjima mnogih učesnika, okosnica njihove rasprave je Benjaminova veza sa Lakićevom bivšom devojkom, Izabelom Alijoski.

Pored žive devojke Coke, Lakić je otvoreno razgovarao o sukobu:

– Ja nikada to ne bih uradio svom, ne mogu da kažem prijatelju, ali drugu…Kleo sam se u njega… Vidim da čitav dan obigrava oko mene, sad vidim zašto to – rekao je Lakić., vidno uvređen.

Čak je i Benjaminom najbliži prijatelj Đorđe iskritikovao njegovo ponašanje:

– Ja jesam Benjov blizak prijatelj, ali ovoga puta ne mogu da opravdam njegovo ponašanje – objasnio je takmičar.

– Nikola, ovde ne postoje prijatelji, u rijalitiju smo! Kada ćeš to više da shvatiš? – pokušala je da urazumi Coka izrevoltiranog dečka.

Ostanite uz happytv.rs i pratite sagu Benjami- Lakić-Izabela, ali i saznajte da li Nikola i dalje gaji emocije prema bivšoj devojci.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter