Izvor:
09.12.2018 u 17:35
0

SLAĐA PETROVIĆ: Izabela i ja smo bruka i sramota za rijaliti, ne dozvoljavajte to sebi, izbacite nas napolje!!! (FOTO)

Takmičarka sedme sezone najboljeg i najzamljivijeg rijaliti programa "Parovi" crvenokosa Slađana Petrović ujedno i majka atraktivne Izabele Alijoski, koja se takođe trentuno u luksuznoj vili bori za prestižnu nagradu. Odlučila je da za Happytv.rs odgovori na pitanja o njenom pravom razlogu za učešće u rijalitiju, njenom odnosu sa Bels ali i da da komentar za pojedine takmičarke.

1. Koji je vaš cilj učešća u takmičenju, koji je vaš glavni adut u trci za luksuznu nagradu?

Ja sam vaš promašaj, tako da apsolutno nemam adute, koje bih istakla u ovoj formi. Sve što imam ne dam i ne želim da istaknem.

2. Mnogi gledaoci kao i takmičari komentarišu tvoj odnos sa ćerkom i osuđuju. Izabelu kao ćerku, da te ne poštuje ni najmanje, a tebe kao majku da si je razmazila i da si joj mnogo dozvolila. Šta ti imaš da kažeš u svoju odbranu, da li i sama primećuješ svoje propuste u vaspitanju ćerke u smislu da joj nisi autoritet i da je je zaboravila ko je kome majka a ko ćerka?

Izabela i ja smo bruka i sramota za rijaliti, ne dozvoljavajte to sebi, izbacite nas napolje!!!

3. Između dve najstarije takmičarke baka Linde i Mirjane, kojoj daješ prednos i zbog čega?

Svaka je na svoj način. Ni jedna nije u prednosti.

4. Šta misliš o Ilijani Vagić?

Veliki čovek, da ne kažem prijatelj, prema meni.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter