Izvor:
22.06.2017 u 21:28
0

SLAĐU DUBOKO POGODILA ĐOŠINA SMRT: Počela da plače pa napustila emisiju! (VIDEO)

Učesnici pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" u šoku su i neverici nakon vesti o iznenadnoj smrti glumca i voditelja Bogoljuba Mitića Đoše.

Takmičari su poznavali odlično Đošu i mnogo vremena provodili sa njim, pa ih je ova vest mnogo potresla.

Svi su plakali kao kiša kada su saznali za ovu veliku tragediju, Mladen je rekao da je ovo njegov najtužniji dan u životu, i da se oni danas opraštaju od jedne velike legende i ogromnog čoveka, dok Slađa nije mogla da priča, nego je samo zaplakal i napustila emisiju.

Slađa je bila možda i najprisnija od svih učesnika sa Đošom i najviše razmenjivala šale sa njim, pa je ova vest samim tim i dotukla.

Ovaj video je dokaz da je Đoša bio pravi majstor šale i zabave i da je bio spreman na sve radi dobre zabave, a isto tako i dokaz koliko je on bio drag Slađi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter