Izvor:
11.10.2018 u 01:55
0

ŠOU JE POČEO: EVO KAKO SE UČESNICI SNALAZE U TUĐOJ KOŽI! (FOTO)

Produkcija je ove noći za učesnike imala specijalan zadatak "zamena identiteta".

Svi takmičari su izvlačili papiriće sa imenima, kada izvuku nečije ime, parovi su morali da se obuku kao ta osoba, da se tako ponašaju, ali i da se druže sa svim ljudima, sa kojima se taj takmičar družio.

– Ovo je odlično, produkcijo svaka čast na ovom zadatku – rekao je Nikola Lakić, koji u ovom zadatku glumi Dinu.

Voljenka je odlično odglumila scenu, kada je Benjamin zaplašio svoje cimere sa pištoljem.

– Bravo Voljenka, odlično si skinula i scenu i njega, treba glumica da budeš – šalili su se pojedini takmičari sa Voljenkom.

Međutim, kao i u svakom zadatku i ovom je neko sabotirao.

– Pojeli su mi krem, ne želim ničega da se igram, videćete kada ja vaše stvarim budem koristio – besno je vikao Ivan na učesnike, odbivši da bude deo zadatka.

Ipak takmičari nisu marili, te su nastavili sa igrom.

Podsećamo, da su ove noći nominovani: Boža, Jelena, Kristina, Ivan, Dina, Bratislav i Đorđe – glasajte, jer su linije otvorene.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter