Izvor:
06.11.2017 u 22:42
0

SPAHO ZA HAPPYTV.RS: Otkrio da li je rekao Aleksandri da će je zadovoljiti i da li će oženiti Vesnu Rivas!

Spaho Sulejman odgovarao je na pitanja Happy.rs i otkrio šta misli o njegovom venčanju sa Vesnom Rivas, Aleksandri Subotić, ali i koga vidi kao pobednika šeste sezone "Parova".

Sinoć si izjavio da želiš brak u rijalitiju i da bi tvoja idealna supruga bila Vesna Rivas. Da li planiraš da je zaprosiš?

– Da, želim da je zaprosim, ali da to bude brak u rijalitiju kako bi bilo interesantno za šou. Biće teško pošto se Vesna vodi kao žena Ilije Grahovca Zmaja. Dok to ne bude završeno, brak ne dolazi u obzir.

Čime te je osvojila Vesna?

– Vesna je dokazana žena, zna šta hoće i dobar je igrač ovog šou programa.

Sinoć je Rivasova umalo napustila šou. S obzirom na to da se odlično slažete, koliko te je iznenadilo kada si ugledao da je poslednja na tabeli?

– Nisam mogao da zamislim da Vesna bude izbačena, ali ovde je sve moguće, kada su rekli da se vraća, bilo mi je drago što ćemo se i dalje družiti.

Aleksandra Subotić je izjavila da si ponudio da je zadovoljiš. Kako komentarišeš njenu izjavu i šta misliš o njenom učešću u rijalitiju?

– Aleksandra je žena koja treba da bude u rijalitiju, ali nije dobro da izmišlja neke stvari, pa i to da sam rekao da ću je zadovoljiti, što nije istina, pošto je rekla da ja nisam dobar za Vesnu i veridbe ne treba da bude. Ona je ovde tri dana, pa ćemo videti još ko je i šta je.

Ko je po tvom mišljenju najbolji kandidat za pobedu u "šestici"?

– Za ova dva meseca vidim Milija kao pobednika. Momak koji je u suštini iskren, ali zna da vodi igru i ako nastavi tako daleko će dogurati.

Zapratite nas i na Instagramu OVDE i saznajte prvi detalje iz vile "Parova".

Ostanite uz Happy TV i happytv.tv

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter