Izvor:
20.08.2018 u 10:04
0

SPREMA SE NEVIĐENI SPEKTAKL: Nova sezona najpoznatijeg rijalitija donosi i nove promene, na velika vrata vile će ući bivša SEKS BOMBA!

Kako se približava početak nove sezone rijaliti šoua "Parovi" tako se sve više zahuktava ko će biti potencijalni učesnici ovog najpoznatijeg rijaliti formata na Balkanu.

Sa promenom novog enterijera celokupne velelepne vile koja će odisati baroknim stilom i vratiti nas u srednji vek i doba aristokratije nova postavka učesnika će zapaliti novu sezonu i prikovati gledaoce kraj malih ekrana.

Pored poznatih ličnosti sa javne i domaće scene, pojaviće se i ljudi iz sveta biznisa kao i dame koje su svoje karijere ostavile po strani a bile su izuzetno popularne.

Neke od njih su udate za velike moćnike a neke pak imaju svoj sopstveni biznis. Jedna od njih je poznata po britkom jeziku, a svojevremeno je žarila i palila muzičkom scenom. Savršeno telo je bilo njen zaštitini znak i bujne grudi. Poznata kao otrov za muškarce, na njen šarm su mnogi pali. Udala se za biznismena pa razvela, i dalje je u top formi i na javnu scenu se vraća ulaskom u sedmu sezonu "Parova".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter