Izvor:
02.02.2019 u 20:00
0

SVAĐA TRESE VILU PAROVA! NASTAO HAOS! Marijana i Mili udarili na Lakiće! Cokino nerođeno dete je u igri! I obezbeđenje u pripravnosti!

U vili "Parova" je ponovo nastala svađa ogromnih razmera. Naime, posvađala su se dva popularna para, Milutin Radosaveljević Mili i njegova devojka Marijana Marković sa Nikolom Lakićem i njegovom verenicom Aleksandrom Tasić Cokom.

Razmirice su započele sinoć za vreme karaoke večeri kada je Lakić oduzeo mikrofon Marijani dok je ona pevala svoju omiljenu pesmu jer je po Lakićevim rečim to radila loše i sve se pretvorilo u ispuštanje čudnih zvukova i stenjanje.

Coka i Mili su se, dok su Nikola i Marijana objašnjavali svako svoju verziju sinoćnog događaja, svađali nešto tiše a onda je ustala Coka, revoltirana što joj je Mili navodno spomenuo još nerođeno dete.

Nastao je ogroman sukob u kome su se jedni drugima približavalI sve dok Aleksandar Požgaj, prijatelj Radosavljevića nije odvojio taj par i umirio ih. Čak i obezbeđenje je bilo pored njih u slučaju da Požgaj ne uspe da ih razdvoji.

Burna noć u vili nas očekuje!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter