Izvor: HappyBSC
02.07.2020 u 02:28
0

TO ŠTO JE URADILA JE ODVRATNO: Uroš ne zaboravlja ovu GADOST!

Uroš Anđelić je rekao da iako je u konfliktu sa bivšom devojkom Draganom Mitrović neće je nominovati. 

– To je stvar poštovanja prema Dragani i našoj nekadašnjoj vezi. Zato neću to da učinim. Eno Kristina i ona imaju konflikt, pa ju je Kristina nominovala, Ne želim da se mešam u to – rekao je Uroš. 

OVO MORATE PROČITATI

POSLEDNJI PUCANJ za Bobanu: Jasna Šekarić se na DIRLJIV način oprostila od Bobane!

KCV NAJSTROŽE OSUDIO ponašanje doktorke koja se RASISTIČKI ponela prema studentkinji!

ODLAZAK ŠIPTARSKOG LOBISTE Kraj američkog MANIPULATORA otvorio VRATA PAKLA ZA PRIŠTINU!

PREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIO O KORONI: Stanje u Beogradu je GORE NEGO BILO GDE U SRBIJI

– Kada su nominacije u pitanju, ja sam glaso za jednu devojku zrelu, poznatu „Intelektualku“ ovde koja je uradila meni nešto odvratno. Ne bih da ponavljam, ali svi znate da mi je urinirala u piće! To je Jelena Ilić! – bio je jasan Uroš. 

SAZNAJTE JOŠ I OVO

Osmaci danas i sutra PREDAJU LISTE ŽELJA za upis u srednju školu!

MESEČNI HOROSKOP Stigao je burni jul i zato ovo morate znati!

TURISTI, OPREZ! Granični prelaz EVZONI ZATVOREN DO 15. JULA!

NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU „JOVANJICA“ Uhapšeno još sedam osoba

– Uroš je tako nemoćan. Od kad ga je Dragana  patosirala i urnisala, ceo svet mu je kriv. Za vreme svadbe sve vreme je pričao kako smo Ivan, Izabela i ja krivi za njegov raskid sa Draganom. Dragani se gadiš, ne voli te žena više. Ti si nekulturan. Ponižavaš žene. Neostvaren si kao muškarac. Izgledaš grozno i niko ti nije kriv zbog toga! Uvek ćeš biti samo nečiji unuk! – rekla je Jelena Urošu. 

– On je mučenik koji se mazi sa Atinom Ferari, a ova Kristina nosi burmu. Utripovali se da su u braku. Uroše, možeš da budeš samo domar ovde! – rekla je Jelena Ilić. 

Ostanite uz HappyBSC portal! 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter